Ας τους το πει κάποιος: ΞΕΡΟΥΜΕ

Το πολιτικό σύστημα μοιαζει τοσο ξεπερασμένο στα μάτια των απλών πολιτών. Είμαστε στο 2020, στην εποχή της απόλυτης πληροφόρησης και αυτοί νομίζουν ότι μπορούν να κατευθύνουν τις απόψεις μας με δηλωσούλες βγαλμένες από τη δεκαετία του 50. Είναι βαθιά νυχτωμένοι οι άνθρωποι. Πραγματικά τι νομίζουν; 

-ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ, ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεποτικές άδεις ήταν μια αιχρή ανυπόληπτη διαδικασία; Αντί να είναι ανοιχτός μπροστά σε όλη την κοινωνία και την όποια άδεια να την παίρνει όποιος δίνει τα περισσότερα, τους απέκλεισαν σε μπουντρούμια χωρίς καιμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο για να μην ξέρει λέει ο ενας τι προσφέρει ο άλλος (αλλά να ξέρουν οι διοργανωτές...). 

ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ότι ο κ. Καλογρίτσας ήταν δικη τους επιλογή;Του βρήκαν χρήματα, του έδιναν δάνεια από την Συριζαϊκή Τραπεζα Αττικής, (αντίστοιχη της Πασοκικής Αγροτικής), έσπασαν την Πατρών - Πύργου μόλις 75 χιλιομέτρων σε... εννέα εργολαβίες για να τις πάρει αυτός (τις πήρε αλλά τις παράτησε γιατι δεν είχε χρήματα).

ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ότι χρηματοδοτούσαν το Νεοαυριανισμό, ότι τον ανέστησαν και τον επανέφεραν να αναδεύει τον πάτο του οχετού της παραπληροφόρησης και της ψευδολογίας; (Να δημοσιοποιηθούν όλα τα χρήματα που έχουν πάρει αυτά τα ρυπαρά ΜΜΕ επί των ημερών τους).

ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ότι έστησαν τις 10 διωξεις κατά πολιτικών χωρίς κανένα στοιχείο (αφήνοντας το πραγματικό σκάνδαλο Novartis να παραγραφεί;).

ΞΕΡΟΥΜΕ πολύ περισσότερα από ότι νομίζουν οι θλιβεροί πολιτικοί των τηλεπαραθύρων. Ξέρουμε ότι τα σύνορα ήσαν σουρωτήρι ενώ απεδείχθη ότι μπορούσαν να φυλαχθούν. Ξέρουμε ότι δεν είχαν ποτέ σχέδιο για τίποτε. Ότι δίχαζαν τους Έλληνες αντι να τους ενώνουν. Τα ξέρουμε ολα ή έστω όσα πρέπει.

Τι νομίζουν αυτοί οι άνθρωποι που με την ιδιότητα του πολιτικού αυτοδιασύρονται στα τηλεπαράθυρα; Ότι ειμαστε ένας λαός ηλιθίων που μπορούν να τον κατευθύνουν με τα ευτελή και προσβλητικά δήθεν επιχειρήματα τους; 

                             ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης