Αναξιοκρατία και Διαφθορά διώχνουν στο εξωτερικό τα Ελληνόπουλα που δηλώνουν: Δεν ξαναγυρίζουμε!

Tην ώρα που και αυτή η κυβέρνηση ασχολείται μόνο με το σαρκίο της - δηλαδή την πολιτική της επιβίωση - ασκώντας πολιτικές Μαυρογυαλούρου, έρχεται μια έρευνα για τους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό να σοκάρει: Το 36% των Ελλήνων που εργάζονται πια εκτός Ελλάδος, δηλώνει με απόλυτο τρόπο ότι δεν θα επιστρέψει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα!

Από κοντά ένα 46% δηλώνει ότι θα μπορέσει να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση μετά από 3 χρόνια, δηλαδή το ποσοστό όσων θα ρίξουν μαυρη πέτρα πίσω τους, είναι σίγουρα ακόμα μεγαλύτερο.

Οι Έλληνες αυτοί - που σημειωτέον δεν τους δίνουμε ψήφο αν και είναι εγγεγραμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, δηλαδή τους διωχνουμε κλωτσηδόν στην κυριολεξία - θα δημιουργήσουν οικογένειες, αλλού, θα αποκτήσουν νέα διαβατήρια και ιθαγένειες, στα παιδια τους θα λένε πως στην Ελλάδα πρέπει να πηγάινουν μόνο για διακοπές και αν...

Έχει εξαιρετική σημασία να δούμε ποιος είναι η πρώτη αιτία που χιλιάδες νέοι άνθρωποι έφυγαν, σύμφωνα πάντα με την συγκεκριμένη έρευνα: Η έλλειψη αξιοκρατίας και η διαφθορά.

Τα νέα αυτά παιδιά, με πτυχία και μεταπτυχιακά, με ξένες γλώσσες και προσόντα, στην Ελλάδα είναι στα ΑΖΗΤΗΤΑ. Δεν υπάρχουν στην αγορά εργασίας ούτε κανενας τους ψάχνει. 

Αντίθετα στο εξωτερικο αρκεί να στείλουν ένα πλήρες βιογραφικό με φωτοτυπίες των πτυχίων τους και α) Προσλαμβάνονται αμέσως, δηλαδή ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ και β) Εργάζονται με σοβαρούς μισθούς ώστε να ξεκινήσουν τις ζωές τους χωρίς οικονομικό πρόβλημα. Επιπλέον εφόσον αποδειχθουν ικανοί, οι ίδιες οι εταιρέιες φροντίζουν την προαγωγή τους ταυτοχρονα με την οικονομική τους ανέλιξή.

Θα γύριζαν οι άνθρωποι αυτοί στην Ελλάδα αν άλλαζε κάτι; Ναι θα γύριζαν αν είχαν έναν αξιοπρεπή μισθό, αν τους αντιμετώπιζε η ελληνική κοινωνία με σεβασμό όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη και αν στη θέση της μόνιμης κρατικής - κομματικής διαφθοράς υπήρχαν επιτέλους κανόνες. Άρα όντως δεν θα γυρίσουν ποτέ.

                     ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης