Απαντήστε κ. Βενιζέλο

Απαντήστε κ. Βενιζέλο

 

Ο κ. Βενιζέλος, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, υπέρμαχος των σκληρών μέτρων κατά των ανθρώπων, (είναι αυτός που έκανε κακούργημα τις οφειλές στο δημόσιο για παράδειγμα) μας οφείλει ορισμένες εξηγήσεις.

* Ο ίδιος προίσταται ενός πολιτικού φορέα που έχει 150.000.000 ευρώ τραπεζικά χρέη. Πώς θα τα διαγράψει; (Γιατί αυτό θα γίνει). Επειδή χιλιάδες επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα έχουν το ίδιο πρόβλημα και καταστρέφονται. Θα υπάρξει και για αυτούς μια αντίστοιχη μέριμνα;

* Πάνω από 200 εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ είναι απλήρωτοι εδώ και 9 μήνες. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτε ελληνική επιχείρηση θα είχε επέμβει η Επιθεώρηση Εργασίας και ο... Στρατός.

* Τι θα γίνει με τα χρέη προς το ΙΚΑ και το Δημόσιο; Αν χρώσταγε κάποιος φουκαράς αυτά τα ποσά που χρωστά το ΠΑΣΟΚ, θα είχε συλληφθεί. θα του είχαν φορέσει χειροπέδες, θα τον διαπόμπευαν. Στο ΠΑΣΟΚ ανησυχεί κανείς επ αυτών;

Επειδή ο κ. Βενιζέλος μίλησε για ένα ΠΑΣΟΚ που δεν πρέπει να είναι ενοχικό, ας του εξηγήσει κάποιος ότι η κρίση που διέλυσε οικονομικά το ΠΑΣΟΚ, διέλυσε και χιλιάδες επιχειρήσεις για τις οποίες ποτέ δεν ασχολήθηκε να τις ανακουφίσει. Αν δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να είναι ενοχικό ας ασχοληθεί με αυτό: την ανακούφιση των πασχόντων. Γιατί για το ΠΑΣΟΚ όλοι το ξέρουμε: Θα τα βολέψουν. Χωρίς ενοχές φυσικά.

                 molonoti.gr