Αδυναμία πληρωμής φόρων...

Όλο και περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους...

Η σκληρή ύφεση δημιουργεί μια νέα γενιά ανήμπορων οικονομικά Ελλήνων, που δεν είναι σε θέση να καταβάλουν τους φόρους τους. Δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους, το ρεύμα του σπιτιού τους, τις εισφορές στο πρώην ΤΕΒΕ, τους έκτακτους φόρους που έχει επιβάλλει το πολιτικό σύστημα μέσω του μνημονίου.

Υπολογίζεται ότι φέτος πάνω από 1.000.000 φορολογούμενοι δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, αφού πένονται... Και τι κάνει το κράτος; Προχωρά σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, κατασχέσεις συντάξεων και μισθών, ακόμα και ποινικές διώξεις (που έχουν πλέον υψηλό κόστος), επιβαρύνοντας δραματικά την κατάσταση των μη εχόντων.

Όποια και αν είναι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ένα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημά της. Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, των πληγέντων από την κρίση Ελλήνων. Είναι αδιανόητο, απάνθρωπο και εξοργιστικό, το πολιτικό σύστημα που ευθύνεται απολύτως για την ύφεση, να την έχει μετακυλήσει στις ζωές των αδύναμων πια Ελλήνων. Οφείλει άμεσα να λάβει μέτρα που θα περιορίσουν την ασφυξία τους. 

Η κατάργηση των ποινικών διώξεων και η φοροελάφρυνση είναι μονόδρομος.

                  molonoti.gr